diumenge, 13 de setembre del 2009

Tercera temporada

Enmig dels Freus inicia demà la tercera temporada. El magazine d'actualitat i entreteniment d'Ib3 Ràdio per Eivissa i Formentera amplia el seu horari (serà d'11 a 14 hores) i tracta de potenciar la participació dels oients amb una nova adreça electrònica: freus@ib3radio.com

En el primer programa de la temporada, rebrem a la delegada d’Educació a les Pitiüses, Margalida Marí, per parlar sobre com ha anat l’inici del curs. També es posa en marxa la secció 'S’any des pop', en el què es farà un recorregut històric pels grups musicals sorgits a Eivissa i Formentera des dels anys 60 fins els 90. Els primers convidats són els membres del grup 'Es Amics' que varen ser els primers pitiüsos en enregistrar un disc, l’any 1966, amb quatre cançons que podrem sentir al programa.

També es comptarà amb el director del Centre de Recerca Econòmica, Antoni Riera, que dilluns presenta l’Informe de Conjuntura Econòmica de les Pitiüses de setembre. A més, continuen les seccions de recomanacions literàries de l’escriptor Màrio Riera i es reprén la tertúlia esportiva sobre l’esport de les Pitiüses donant especial atenció als equips de la Tercera Divisió: Penya Esportiva de Santa Eulària i Sant Rafel, a més del Gasifred de Divisió de Plata de Futbol Sala.