dimarts, 15 de setembre del 2009

Obessitat infantil, grip A, excursions i tertúlia

La obessitat o el sobrepès afecta a un 20 per cent de la població infantil. Demà dimecres a Enmig dels Freus tractarem aquest tema amb el doctor Rafael Casas, responsable del projecte Thao, que pretén pesar, mesurar i educar en una alimentació sana i equilibrada als boixos del municipi d'Eivissa, després d'haver arribat a un acord amb les administracions locals. També parlarem amb el cuiner d'una de les poques escoles que compten amb menjador escolar, la de s'Olivera, i amb la metgessa i dietista Rosa Picazo, que ofereix demà una conferència organitzada pel Club Diario de Ibiza i la Policlínica del Roser.

Aquest serà el tema del dia a Enmig dels Freus, però també estrenarem dos noves seccions: 'Anam de Passeig', a la qual Antoni Marí ens proposarà una excursió a peu setmanal per la geografia d'Eivissa i Formentera, i 'La Salut a casa' amb el metge Antoni Ruiz, que dedicarà la seua primera col·laboració a la grip A.

I en la tertúlia d'actualitat dels dimecres, tres dels nostres tertulians habituals parlaran dels canvis polítics dels darrers dies, de l'inici del curs i de molts temes més d'actualitat a Eivissa i Formentera.