Totes les setmanes, Francesca Prous ens ensenya alguna recepta de cuina per aprendre a emprar aliments diferents als que estam habituats, combinar diferents estils de cuina o conèixer nous plats, sempre des d'un punt de vista més sa i energètic. De moment ens ha animat a usar algues, tofu i altres ingredients en plats molt senzills, perque no ens espantem i ens atrevim a provar-ho. Però aquesta setmana ens ha sorprès amb dos patès: un de sardines i un d'alvocat. La secció es va emetre el dimarts 6.
dijous, 8 de maig del 2008
Receptes equilibrades i en uns minuts
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Arxiu del blog
-
►
2009
(49)
- ► de setembre (10)
-
▼
2008
(45)
- ► de desembre (4)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (8)
-
►
2007
(1)
- ► de desembre (1)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada