dimarts, 13 de maig del 2008

Els dimecres, tertúlia política

Tots els dimecres, a Enmig dels Freus, fem tertúlia política i d'actualitat. En la d'aquesta setmana, dimecres a partir de la una del migdia, tendrem a Marc Costa (FSP-PSOE i regidor d'Habitatge i Casc Històric de l'Ajuntament d'Eivissa), Joan Pantaleoni (Partit Popular i regidor d'Hisenda de Sant Antoni) i César Navarro (cap de local de Diario de Ibiza).

Parlarem de les diferents vagues que s'estan produint darrerament (gairebé totes per motius salarials) i de les reivindicacions dels sindicats encaminades a pujar el sou a molts col·lectius (metges, mestres, funcionaris...). Reivindicacions que posen en segon lloc les que havien set habituals els darrers anys: igualtat, conciliació de la vida familiar, prevenció de riscos... Tornen els diners al primer pla. Cobrem poc o és que tot és massa car?

També parlarem del cas Eivissa Centre i de les darreres revelacions de l'ex dirigent socialista Roque López. També analitzarem el col·lapse de la Justícia després que aquest tema hagi set notícia a nivell nacional. Com estem a les Pitiüses?