dimecres, 11 de febrer del 2009

Pedro Reyes, animalets, turisme rural

L'humorista Pedro Reyes, que és a Eivissa amb motiu de les festes de Santa Eulària, on actua aquest cap de setmana. Demà, al programa, parlarem amb ell.



El turisme rural és un dels pocs sectors econòmics de les Pitiüses que de moment no ha notat la crisi econòmica. Els seus establiments varen tenir una ocupació mitjana del 85 per cent el passat estiu i envers un 40 per cent d'ells mantenen obert en ple hivern, la qual cosa indica que també tenen clients. Del turisme rural parlarem demà al programa, com també ho farem amb dos organitzacions que es dediquen a recollir animals abandonats, tenir-ne cura i donar-los en adopció: Renace Natura i Ibiza4patas.

I l'entrevista d'actualitat del dia, però, serà per la nova presidenta del PP del municipi de Vila, Carmen Domínguez, escollida el passat cap de setmana. I també tendrem la nostra secció dedicada a la música clàssica, amb el nostre col.laborador Adolfo Villalonga, que ens parlarà d'un concert organtizat aquest cap de setmana amb motiu de Sant Valentí. La temàtica, com no podia ser d'altre manera, música dedicada a l'amor.