Al programa d'avui, la cuinera Catalina Riera, de Ca n'Alfredo, i l'antropòloga Lina Sansano, directora del museu d'Etnografia, ens parlaran de la salsa de Nadal, el postre més original de la gastronomia pitiüsa. I també parlarem amb Pau Debon, cantant d'Antònia Font, que actua aquest cap de setmana a Formentera.
divendres, 19 de desembre del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Arxiu del blog
-
►
2009
(49)
- ► de setembre (10)
-
▼
2008
(45)
- ▼ de desembre (4)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (8)
-
►
2007
(1)
- ► de desembre (1)
2 comentaris:
Volies dir "Salsa" i no Sala de Nadal... suposo...umm com la trobo a faltar!
Ups... Ja està rectificat. Gràcies!
Publica un comentari a l'entrada