dijous, 6 de novembre del 2008

La cuina medieval, avui



En una conferència que es promet molt interessant, el professor de Gastronomia Jaume Fàbrega explicarà demà al Curs Eivissenc de Cultura (Sala de Cultura de Sa Nostra, a les 19,30 hores) els lligams entre la cuina actual i la cuina que es va extendre per tot el mediterrani des de Catalunya durant l'Edat Mitjana. Flaons, salsa de nadal, guisat de peix... i molts plats més tenen el seu origen fa segles i segles. I abans de la conferència el tendrem al programa. No us ho perdeu. Per cert, aquí, un enllaç al seu blog, on parla de la conferència d'Eivissa.

Però el programa de divendres serà molt musical. D'una banda, parlarem del Correllengua 2008 amb els seus artistes convidats. Ni més ni menys que el grup Fora des Sembrat, liderat pel nostre company Pep Suasi, d'Ib3 Ràdio Mallorca. I d'altra banda, amb un singular homenatge a Triana que impulsa l'artista flamenc afincat a Eivissa Paco Romero. I moltes coses més. No us ho perdeu!