dimecres, 1 d’octubre del 2008

Crisi també als divorcis?

Les darrers estadístiques de divorcis revelen que, per primer cop des de la posada en marxa de la legislació que permet la separació legal dels matrimonis, el seu nombre ha baixat. Aquí, un dels molts articles que ho comenten i ho lliguen amb la crisi econòmica. Hi ha crisi també als divorcis? Les parelles es plantegen donar-se més oportunitats en vista del que els hi ve damunt si es separen? Ho preguntarem al programa d'avui a una advocada, Eva Cardona, i un psicòleg, Vicent Ribas.

També coneixerem una fascinant història d'espionatge i assassinats a l'Europa de la primera guerra mundial que va finalitzar a Eivissa amb l'assassinat, a sa Cala, de Raoul Villain. Pere Vilàs, que ofereix avui una conferència sobre aquest tema al IV Cicle Personatges de la Nostra Història (a les 20 hores al Museu de Puig des Molins) ens ho contarà, posant l'èmfasi en un altre personatge, assassinat a la vegada per Villain: Jean Jaures.

I, com tots els dimecres, tenim tertúlia d'actualitat, amb els pressupostos generals de l'Estat (i els projectes que s'han pressupostat per les Pitiüses, bàsicament 45 milions d'euros pel nou port i per la reforma de l'aeroport) com a tema principal.